Taalles groep 8

Via internet geef ik online taalcursussen waarbij het mogelijk is om te Skypen (videochatten). Het belangrijkste is dat de juiste uitspraak gehoord en geoefend wordt. Dit is een laagdrempelige manier om plaatsonafhankelijk Duits of Frans te leren. Het enige dat nodig is, is een laptop met internetverbinding.

Afgestemd op persoonlijke wensen
Ik vind het belangrijk dat de lessen zo praktisch mogelijk zijn. Aan de hand van uw wensen stel ik een persoonlijk leerplan op. Dit betekent dat u aangeeft wat u wilt leren. U kunt zelf aangeven of het leerplan naar wens is. Het aanvragen van een leerplan is vrijblijvend.

Hoe ziet een les eruit?
Aan het begin van de les zullen we terugkomen op wat we de vorige les hebben behandeld en wat daarvan is blijven hangen. Een combinatie van woordenschat en grammatica zorgt ervoor dat er snel resultaat wordt geboekt. Er is ook een mogelijkheid tot het maken van huiswerk, maar dit beslist u zelf.

Vrijheid
De lessen zijn voor iedereen eenvoudig te volgen. Per week kunnen we afspreken wanneer de les plaatsvindt, zodat het goed te combineren is met werk, hobby’s, sport of andere activiteiten.

Extra informatie
Skypen kan met of zonder webcam. Het belangrijkste is, dat de juiste uitspraak gehoord en ook geoefend wordt.

Kosten
De kosten voor het Skypen bedragen per uur 30 euro.

Duits

Als u voor 16:00 een aanvraag indient, ontvangt u dezelfde dag nog een scherpe offerte.